Meer resultaten voor eigen label

eigen label
Triple Pharma - Private labeling van voedingssupplementen. sort-desc. magnifier. cross. menu.
Bestellen en bezorgen. Onze voedingssupplementen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Onze supplementen zijn samengesteld voor de Nederlandse markt. U ontvangt uw bestelde producten direct met uw eigen label. U besteld bij een betrouwbare leverancier.
dymowinkel.nl
Private label - AD International NL.
Een veel gehoord argument om voor de private label oplossingen van AD Waalhaven te kiezen is dat wanneer er grote volumes van producten onder eigen label; betekende verpakking, etiket, label worden afgenomen AD een zeer competitieve partner is. De mogelijkheden voor private label zijn uitgebreid, alle is natuurlijk afhankelijk van de plannen van de klant en de beoogde batch en jaarvolumes.
Private Label - Technima Benelux.
Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw eigen huisstijl en vormgeving te koppelen aan de producten van Technima Benelux. Om uw private label vraag succesvol te realiseren werkt Technima Benelux met een bewezen methodiek. Deze bestaat uit de volgende faseringen.:
whitelabel - BottleX.
Private Label Cosmetics. Private Label vanaf 1200 stuks. Blend Label vanaf 400 stuks. White Label vanaf 12 stuks. Je bent hier: BottleX whitelabel. De kappers en salons mogen weer open! We boosten jouw salon, zelfs als je gesloten bent! barber line white label. Succes met ons eigen merk.
PRIVATE LABEL Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
private" label" in het Nederlands. private" label" vertaling Nederlands. private label znw. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. EN private label zelfstandig naamwoord. private label ook: store brand, private brand. Vergelijkbare vertalingen voor private" label" in Nederlands. label zelfstandig naamwoord.
Private label kleding laten maken? Van design tot levering!
Uw eigen private label laten produceren is één, maar het verschepen en importeren is een hele andere tak van sport. Hierbij is het belangrijk u te laten ondersteunen door een partij die bekend is met de transportwereld en ervaring heeft met het produceren van private label kleding.
Private label - Wikipedia.
Private label is een concept waarbij producten of diensten worden geproduceerd door een bepaald bedrijf, om op de markt te worden gebracht door een ander bedrijf onder diens eigen merknaam. Private label wordt toegepast in een groot aantal marktsegmenten, zoals kruidenierswaren, cosmetica, mobiele telefonie, webhosting etc. De producten worden vaak aangeboden als lager geprijsde alternatieven voor bekende merkproducten. Een voorbeeld van de toepassing van private label is een huismerk van een supermarkt. Deze huismerken verschuiven in toenemende mate naar een gelaagde prijspositionering: Low budget voor de krappe portemonnee, value-for-money als alternatief voor A-merken, een premiumlijn met speciale varianten, biologisch. Een ander voorbeeld zijn de elektrische huishoudelijke apparaten van HEMA. Of de huismerk-machines van Praxis, Karwei en Gamma. Dergelijke bedrijven maken zelf deze apparaten en machines niet. Die worden daadwerkelijk elders - veelal in China - gefabriceerd. Juridisch kader bewerken brontekst bewerken. Een bedrijf dat consumentenproducten verhandelt onder private label wordt juridisch gelijkgesteld aan de fabrikant van het product. Dit is geregeld in artikel 6:187: van het Burgerlijk Wetboek inzake productenaansprakelijkheid. Deze bepaling definieert mede als producent een" ieder die zich als producent presenteert door zijn naam, zijn merk of een ander onderscheidingsteken op het product aan te brengen.
Private label matrassen Eigen label matras Foam-Tex.
Foam-Texbiedt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een private label. Dit houdt in dat uw eigen touch kan toevoegen aan het matras.Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een customized label aan naaien, maar dit kan ook ingeweven worden of op de matras geplaatst worden door middel van een etiket.

Contacteer ons