Meer resultaten voor afmetingen wissellijsten

afmetingen wissellijsten
aluminium wissellijsten in standaardformaten - Barend van Zwieten.
Behalve het op maat inlijsten dat wij voor u kunnen verzorgen is het ook mogelijk om te kiezen voor een aluminium- of houten wissellijst. Wij voeren vijf kleuren in aluminiumlijsten en 2 houten profielen. Het grote aantal standaardformaten en de aantrekkelijke prijs maken deze wissellijsten tot een goed alternatief voor maatwerk. De aluminium wissellijsten zijn in alle standaard afmetingen leverbaar in de kleuren mat: zilver aluminium, champagne licht goud, mat brons, wit en zwart. De houten wissellijsten zijn er standaard in 2 breedtes: 1cm en 2cm breed.Wij hebben een beperkte voorraad van deze lijsten in blank hout. Er zijn echter 8 kleuren Houten wissellijsten leveren wij doorgaans op bestelling. Een aluminium lijst gecombineerd met een op maat gesneden passepartout geeft een prachtig resultaat snel: wisselbaar, en betaalbaar! Je kunt je bij ons altijd laten informeren over de mogelijkheden.Het is dan wel aan te raden om het in te lijsten werk mee te nemen naar de winkel, dan kunnen we samen kijken welke combinaties er mogelijk is en vooraf een juiste prijsopgave maken. meer informatie
beterinlijsten.nl
afmetingen wissellijsten
Houten wissellijsten - HOUTEN WISSELLIJST M100. Houten wissellijst is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De inlijsting is gemakkelijk aan de achterzijde te verwisselen en de blank ongelakte lijst kan worden opgehangen aan de ophangogen tot 40 x 40 cm en aan de ophangdraad vanaf 40 x 40 cm.
trap met balustrade
Inlijsten.
Houten en aluminium wissellijsten in diverse uitvoeringen en formaten. Specialiteit van Theo Groothuizen. Om de doeken op frame een strak en voordelige inlijsting te geven zijn de houten baklijsten een perfect product. De lijsten zijn standaard leverbaar in sets in blank houten uitvoering in alle standaard doekmaten tot 100cm. De lijsten zijn met acrylverf eenvoudig te kleuren als u dat wenst. De baklijsten zijn ook gemonteerd leverbaar in elke maat in egaal zwart, zwart met zilveren of gouden bies en in wit. Voor de 3D-doeken zijn er baklijsten met extra hoog profiel. Specialiteit van Theo Groothuizen. Diverse karton, geschikt voor lijstwerk en andere grafische-, schilder- of knutselwerkzaamheden. Specialiteit van Theo Groothuizen. Stevig en stijlvol systeem voor het flexibel ophangen van uw schilderijen. Passepartoutes in naturelwit en zwart. Afmeting van 30x40 cm tot maximaal 80x120 cm. Passepartout Standaard maten.
lijstenmakerijvdzwaluw.nl
Wissellijsten kopen Eindeloos wisselen Fotolijsten.nl.
De wissellijst in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wissellijsten zijn fotolijsten die op standaard formaten geproduceerd worden, waardoor ze gunstig geprijsd zijn. Het grote voordeel van wissel lijsten is dat u de fotos of posters snel en eenvoudig kunt wisselen. Wanneer u uitgekeken bent op een foto, vervangt u deze dus op eenvoudige wijze. Ook voor 3D objecten kunt u bij ons een mooie en hoogwaardige wissellijst kopen. Wij hebben onder andere de framebox in ons assortiment. In de framebox kunt u naast fotos ook dierbare voorwerpen inlijsten. Denk bijvoorbeeld aan dat gesigneerde voetbalshirt van uw favoriete voetbalspeler, of de eerste schoentjes van uw kind. Maar ook een collage van souvenirs van uw laatste vakantie zijn eenvoudig in te lijsten in een framebox. En mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wissellijsten voor elk moment. Het grote voordeel van een wissellijst is dat u eenvoudig kunt wisselen van poster of foto. Zo kleedt u uw woonkamer altijd op een andere manier aan. Op vakantie geweest? Dan wilt u daar uiteraard extra lang van genieten. Met een wissellijst lijst u uw mooiste vakantiekiekje snel en eenvoudig in.
Fotolijst kopen voor je foto - tips inlijsten en fotolijsten bestellen.
Het voordeel van lamineren is dat de foto optimaal beschermd wordt en voor jaren geconserveerd is. Een gelamineerde foto is ook gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Er zijn verschillende soorten fotolijsten beschikbaar. Voor elke toepassing is er een ideale lijst die past bij je wensen. Hieronder worden enkele populaire soorten beschreven met ieder hun eigen voor- en nadelen. Fotolijsten op maat. Wil je een prachtige foto inlijsten om voor langere tijd aan de muur te hangen, dan is een fotolijst op maat wellicht de juiste keuze. Je kunt dan namelijk exact de juiste maat kiezen en je kunt fotolijsten op maat in allerlei kleuren bestellen. Het gaat je hierbij om de juiste maat en de perfecte kleur. Fotolijsten op maat worden compleet gelevert, dus inclusief glas, achterwand en een ophangsysteem. Je kunt vaak wel kiezen voor verschillende soorten glas, bijvoorbeeld ontspiegelend glas of true view glas. Wil je een lijst om af en toe foto's' te kunnen wisselen, dan is een wissellijst voor jou de beste keuze. Wissellijsten zijn namelijk gemaakt om snel en eenvoudig de foto te vervangen. Er is een ruime keuze in wissellijsten qua kleur en afmetingen.
Wissellijsten Vintage Stadsposters.
Use tab to navigate through the menu items. Gratis bezorging bij een bestelling vanaf € 55,00., terug naar shop. Wissellijsten hout ongelakt v.a. Prijs € 20,00., Wissellijsten mat zwart v.a. Prijs € 20,00., Levertijd en verzending. Garantie en klachten. 7418 ES Deventer.
Meest gestelde vragen - Zelfinlijsten.
Wat is een beentje? Een beentje wordt gebruikt bij fotolijsten tot A4 formaat om de fotolijst schuin neer te kunnen zetten. Aan de achterkant kan het beentje in de lijst worden geklemd en uitgeklapt worden waardoor de lijst hierop leunt. Wat is een schilderijlijst? Een schilderijlijst is meestal een houten lijst op maat maar kan ook van aluminium zijn. Een schilderijlijst is bedoeld voor het inlijsten van schilderij, paneel, of werk op papier zoals foto, aquarel etc U kunt deze lijst eventueel bestelling in combinatie met een passe-partout.
Lijsten kopen Wissellijsten Van Beek Art Supplies.
Per staaf budget profielstaaf: De totale staaflengte verschilt per profiel dus wordt de prijs altijd per meter aangeduid. In standaardmaten budgetlijst standaard: Van alle afgebeelde budgetlijsten hebben wij de standaardmaten meestal op voorraad. Doordat de productie van de standaardmaten aanmerkelijk goedkoper is worden deze ramen voordeliger aangeboden dan budgetlijsten op maat. In gewenste maat budgetlijst op maat: er wordt een lijst gemaakt op de afmetingen van uw keuze. Van Beek basic aluminium wissellijst zilver. Van Beek basic aluminium wissellijst zwart. Van Beek aluminium wissellijst zilver. Van Beek aluminium wissellijst zilver extra breed. Van Beek aluminium wissellijst eiken. Van Beek basic houten wissellijst. Van Beek basic houten wissellijst zwart. Van Beek houten wissellijst studio. Van Beek houten wissellijst zwart. Van Beek Gallery wissellijsten.

Contacteer ons